Víza Kazachstán

– tiskopis pro získání víza

PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ VÍZA DO REPUBLIKY KAZACHSTÁN

Doklady potřebné k zajištění turistického víza:

1× vyplněný a podepsaný formulář žádosti (lze stáhnout na naší stránce).

1× barevná fotografie pasového formátu.

Turistický voucher (můžeme zajistit)

Pas platný 6 měsíců po zamýšlené délce pobytu. V pase musí být alespoň dvě stránky volné.

Platnost víza:

Turistické vízum do Kazachstánu je platné max. 30 dnů a může být jednovstupové nebo dvouvstupové. Děti zapsané v pasu rodičů vízový poplatek neplatí. Pokud mají vlastní pas, cena je stejná jako pro dospělou osobu.

Služební vízum

Služební vízum se vydává na základě pozvání, které musí být vyřízeno přes Ministerstvo zahraničních věcí Republiky Kazachstán. (můžeme zajistit).

V případě služebních víz může Ambasáda vyžadovat osobní přítomnost žadatele! Termín vyřízení na ambasádě: 7 – 10 dnů

CENY POZVÁNÍ DO KAZACHSTÁNU

Turistika Doba vyřízení
  5 prac. dnů 2 prac. dny
1 vstup, 30 dnů 1.900,– 2.800,–
2 vstupy, 30 dnů 2.300,– 3.500,–

Občané ČR dostávají od 1.6.2009 vízum na 30 dnů, 1, nebo 2 vstupy (turistická, nebo služební) bez pozvání.

Služební Doba vyřízení
  5. prac. dnů 2 prac.dny
1 vstup, 30 dnů 1.900,– 2.800,–
1 vstup, 90 dnů 2.300,– 3.500,–
2 vstupy, 90 dnů 2.500,– 3.700,–
Více vstupní 6 měs, 3.500,– 4.500,–
Více vstupní 12 měs. 5.000,– 6.000,–

KONSULÁRNÍ POPLATKY ZA VÍZA DO KAZACHSTÁNU (v Kč)

Turistika
30 dnů, 1 vstup 1.000,–
30 dnů, 2 vstupy 1.200,–
Business
30 dnů, 1 vstup 1.200,–
90 dnů, 1 vstup 2.100,–
90 dnů, 2 vstupy 2.100,–
6 měs., 12 měs. více vstupní 4.100,–

Poplatek CA za vyřízení jednoho víza činí 700,–Kč Skupiny od 6 osob – 550,–Kč/os.



Vyhledávání

Nejbližší seminář

Pečky 25.10.2017

Transsibiřská magistrála Transsibiřská magistrála je hlavní dopravní tepnou Ruska a zároveň to je nejlepší způsob, jak se seznámit s Ruskem, pochopit …