Víza Indonésie

– tiskopis pro získání víza pro občany ČR

Pokyny pro získání víza do Indonésie

Doklady potřebné k zajištění víza na max. 30 dnů:

1× vyplněný a podepsaný formulář žádosti (lze stáhnout na naší stránce).

1× barevná fotografie pasového formátu.

Pas platný 6 měsíců po zamýšlené délce pobytu. V pase musí být alespoň dvě stránky volné.

Kopie rezervace zpáteční letenky do Indonésie.

Vízum na max. 60 dnů

1× vyplněný a podepsaný formulář žádosti (lze stáhnout na naší stránce).

1× barevná fotografie pasového formátu.

Pas platný 6 měsíců po zamýšlené délce pobytu. V pase musí být alespoň dvě stránky volné.

Kopie rezervace zpáteční letenky do Indonésie.

Prokázat dostatek finančních prostředků na celý pobyt v Indonésii (výpis z účtu, na kterém jsou uloženy finanční prostředky ve výši min. 2500 USD, resp. odpovídající částka v Kč).

Itinerář cesty v angličtině (plán cesty rozepsaný po dnech).

Doba vyřízení: cca. 3 dny

Poplatek: konsulární poplatek za jeden vstup 850,–Kč, za vícenásobný vstup 1.700,–Kč.

Poplatek CA za vyřízení víza činí 700 Kč.

Udělení víz je vždy plně v kompetenci zastupitelských úřadů, i při zamítnutí je poplatek za vízum nevratný.



Vyhledávání

Nejbližší seminář

Pečky 25.10.2017

Transsibiřská magistrála Transsibiřská magistrála je hlavní dopravní tepnou Ruska a zároveň to je nejlepší způsob, jak se seznámit s Ruskem, pochopit …