Víza Egypt

– tiskopis pro získání víza pro občany ČR

Podmínky pro získání víza do Egypta

Doklady potřebné k zajištění turistického víza do Egypta:

1× vyplněný a podepsaný formulář žádosti (lze stáhnout na naší stránce).

1× barevná fotografie pasového formátu.

Pas platný 6 měsíců po zamýšlené délce pobytu. V pase musí být alespoň dvě stránky volné.

Doba vyřízení: 1 týden

Poplatek: konsulární poplatek za vízum 700,–Kč

poplatek CA za vyřízení víza činí 700,–Kč.

Udělení víz je vždy plně v kompetenci zastupitelských úřadů, i při zamítnutí je poplatek za vízum nevratný.



Vyhledávání

Nejbližší seminář

Pečky 25.10.2017

Transsibiřská magistrála Transsibiřská magistrála je hlavní dopravní tepnou Ruska a zároveň to je nejlepší způsob, jak se seznámit s Ruskem, pochopit …