víza Thajsko

– tiskopis pro získání víza pro občany ČR

Pokyny pro získání víza do Thajska

Vízum do Thajska je možné vyřídit na letišti po příletu. Doporučuje se však mít vízum zajištěné již před odletem.

Doklady potřebné k zajištění jednovstupního víza do Thajska:

1× vyplněný a podepsaný formulář žádosti (lze stáhnout na naší stránce).

1× barevná fotografie pasového formátu.

Pas platný 6 měsíců po zamýšlené délce pobytu. V pase musí být alespoň dvě stránky volné.

Kopie rezervace zpáteční letenky do Indonésie.

Vízum platí tři měsíce ode dne podání žádosti a dva měsíce pobytu v Thajsku.

Cestuje-li dítě na pas jednoho z rodičů, nevyplňuje formulář, pouze přiloží foto na formulář jednoho z rodičů. Polatek za dítě 700,–Kč.

Doklady potřebné k zajištění dvouvstupního víza:

1× vyplněný a podepsaný formulář žádosti (lze stáhnout na naší stránce).

1× barevná fotografie pasového formátu.

Pas platný 6 měsíců po zamýšlené délce pobytu. V pase musí být alespoň dvě stránky volné.

Kopie rezervace zpáteční letenky do Indonésie.

Výpis z bankovního účtu s aktuálním zůstatkem 30 000,–Kč a s udáním důvodu 2 vstupů.

K vyřízení služebního víza je nutné doložit informace o zvoucí firmě v Thajsku (viz formulář na naší stránce).

Doba vyřízení: 2 dny

Poplatek: konsulární poplatek za jeden vstup 700,–Kč

konsulární poplatek za dva vstupy 1.400,–Kč

poplatek CA za vyřízení víza činí 700 Kč

Udělení víz je vždy plně v kompetenci zastupitelských úřadů, i při zamítnutí je poplatek za vízum nevratný.



Vyhledávání

Nejbližší seminář

Pečky 25.10.2017

Transsibiřská magistrála Transsibiřská magistrála je hlavní dopravní tepnou Ruska a zároveň to je nejlepší způsob, jak se seznámit s Ruskem, pochopit …