Víza Nepál

– tiskopis pro získání víza pro občany ČR

Pokyny pro získání víza do Nepálu

Doklady potřebné k zajištění turistického víza do Nepálu:

1× vyplněný a podepsaný formulář žádosti (lze stáhnout na naší stránce).

1× barevná fotografie pasového formátu.

Pas platný 6 měsíců po zamýšlené délce pobytu. V pase musí být alespoň dvě stránky volné.

Kopie rezervace zpáteční letenky do Indonésie.

Služební vízum vyřizuje Nepálské velvyslanectví v Berlíně.

Transitní vízum (3 dny) možno získat přímo v Kathmandu.

Doba vyřízení: 1 týden

Poplatek: konsulární poplatek za turistické vízum 1.000,–Kč.

poplatek CA za vyřízení víza činí 700,– Kč.

Udělení víz je vždy plně v kompetenci zastupitelských úřadů, i při zamítnutí je poplatek za vízum nevratný.



Vyhledávání

Nejbližší seminář

Pečky 25.10.2017

Transsibiřská magistrála Transsibiřská magistrála je hlavní dopravní tepnou Ruska a zároveň to je nejlepší způsob, jak se seznámit s Ruskem, pochopit …