Víza Mongolsko

– tiskopis pro získání víza

Pokyny pro získání víza do Mongolska

Doklady potřebné k zajištění turistického víza:

1× vyplněný a podepsaný formulář žádosti (lze stáhnout na naší stránce).

1× barevná fotografie pasového formátu.

Kopie rezervace zpáteční letenky do Mongolska, nebo potvrzení o zaplaceném ubytování. Pas platný 6 měsíců po zamýšlené délce pobytu.

V pase musí být alespoň dvě stránky volné.

Doba vyřízení: 1 týden

Poplatek:

Platnost víza: Turistické vízum opravňuje ke vstupu max. na 30 dnů a platí 3 měsíce od jeho vyřízení.

Udělení víz je vždy plně v kompetenci zastupitelských úřadů, i při zamítnutí je poplatek za vízum nevratný.



Vyhledávání

Nejbližší seminář

Pečky 25.10.2017

Transsibiřská magistrála Transsibiřská magistrála je hlavní dopravní tepnou Ruska a zároveň to je nejlepší způsob, jak se seznámit s Ruskem, pochopit …